Over ons

Foto van Ingrid    

Wie zijn wij?

Ingrid Claassen was naast haar werk als tekstschrijver jarenlang actief als paardentrainer en rij-instructeur. Wat nooit echt goed voelde. Het gedachtengoed van Learning animals opende een wereld die zich nog steeds blijft vergroten. Het doorbreken van oude patronen en het loslaten van beheersing vraagt veel aandacht en tijd. De relatie met haar dieren en omgeving veranderde volledig, en er ontstond ook een bijzondere ontwikkeling in haar werk bij het ministerie van VWS op het gebied van zorg. 

Erwin van den Berg is organisatie-adviseur, techneut en internet freak. Ook altijd al betrokken geweest bij dieren, maar het trainen en prestaties vragen heeft hem nooit geboeid. De kennismaking met Learning animals sloot voor hem dan ook directer aan bij zijn beleving van het contact met dieren. 

Samen met tien paarden en vier honden wonen we op Veluwe. 

 

Inspiration comes naturally

Bij ons werk volgt de inspiratie uit het moment. De bewoners van Het Groene Huis kunnen dan ook voor een bron van rust en ontspanning zorgen, of juist voor dynamiek en avontuur. Want iedereen is anders, elk moment is anders en een gedeelde beleving is altijd een ongeschreven blad, waar iedereen die aanwezig is de hoofdrol in kan spelen.

Foto van Koda

Contact opnemen

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Of via de onderstaande gegevens.

Bedrijfsgegevens

Het Groene Huis
Langeweg 69
8166 GV  Emst

info@het-groene-huis.nl

KvK: 50685791
BTW: NL822869007B01
Tel: 0578 618 398

Het Groene Huis is onderdeel van onze VOF Inforwijzer.

Bekijk onze algemene voorwaarden

Je privacy

Lees hoe wij de privacy van bezoekers aan deze website beschermen.