Dierenkliniek Kenaupark over Inforwijzer

 

Wij waren op zoek naar een persoon die ons kon helpen bij het onderhouden en aanmaken van e-mail adressen, hoge vindbaarheid in Google en vooral het beheren van onze website.

Afbeelding website dierenkliniekkenaupark.nl

De keuze voor Inforwijzer was snel gemaakt, Erwin bood meerdere profielen en kwam meteen met een hoop goede adviezen. Redigeren van de teksten, een optimale indeling van de website, Facebook, Google add words.

Door een vervelende samenloop van omstandigheden raakten wij onze website kwijt, die net zo goed als af was. Erwin en Ingrid hebben in zeer korte tijd de website terug gezet. Omdat we de website nog maar net ontworpen hadden, hadden wij er een bepaald beeld bij. Er gingen heel veel mailtjes heen en weer en al onze wensen werden uitgevoerd. Daarnaast kregen we tips, waardoor we nu een nog betere en overzichtelijkere website hebben.

Aangezien wij een grote website met veel informatie hebben, neemt het redigeren van de teksten nogal veel tijd in beslag, maar ook dit was geen probleem en viel binnen het huidige contract. Bent u op zoek naar goede en snelle service ga naar Inforwijzer.

Patricia Zandbergen, Praktijkmanager dierenkliniek Kenaupark