Inforwijzer

We werken aan een nieuwe website voor Inforwijzer. Tot die klaar is vind je hier alle relevante informatie. Als je een vraag hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Hand op touchscreen

Wat verwacht je van internet? Wij helpen je die vraag te beantwoorden. En realiseren je wensen. Wij nemen al je zorgen over internet van je over. Alles wat je leuk vindt, blijf je gewoon zelf doen.

Toegankelijk voor iedereen

Een toegankelijke website is goed bruikbaar voor iedereen. En vaak ook sneller en beter vindbaar in zoekmachines. Toegankelijkheid stopt niet bij de techniek. Ook taalgebruik en de indeling van de website bepaalt hoe goed de bezoekers je website kunnen gebruiken. 

Drempelvrije techniek

Met drempelvrije techniek kan iedereen je website bezoeken. Je sluit niemand uit. En ook de vindbaarheid in Google verbetert.
Lees meer...

Heldere taal

Aantrekkelijke en begrijpelijke content is de kern van je site. Is je informatie helder? Sluit je genoeg aan bij de belevingswereld en behoeften van je bezoekers?
Lees meer...

Logische structuur

Een goede structuur geeft je bezoeker houvast. Liefst met een heldere, logische indeling waarbij de leefwereld van de bezoekers het uitgangspunt is. 
Lees meer...

Vindbaarheid en monitoring

Wij geven veel aandacht aan de vindbaarheid van je website. En monitoren de prestaties van je site. 
Lees meer...