Dierenkliniek Thorbeckelaan live

De nieuwe website van Dierenkliniek Thorbeckelaan is live. De vormgeving is weer door Mokca gedaan en Inforwijzer heeft hem gerealiseerd. De structuur van de site is voor een groot deel op taxonomie gebaseerd.

Direct na de lancering schoot het aantal bezoekers omhoog. De nieuwe technieken en zoekmachine-optimalisatie maken de website veel beter toegankelijk voor zoekmachines.

De website bevat veel informatie. De artikelen zijn ingedeeld in drie hoofdgroepen en kunnen langs verschillende wegen gevonden worden. Alle artikelen zijn gekenmerkt met kernwoorden (taxonomie). De menu's worden automatisch gegenereerd op basis van de kernwoorden. Zo is de opzet heel flexibel.

De website zal nog verder groeien met als doel de interactie met de doelgroep te versterken. Inforwijzer zal de kliniek hierbij blijven helpen.

Wij wensen dierenkliniek Thorbeckelaan veel plezier en succes met de nieuwe website.

Laat ons weten wat je van de website vindt.

Permalink

Inderdaad een hele verbetering, heel leuk om te zien hoe goed het werkt. Even leuk was het om samen het creatieve proces te doorlopen. Zowel Mokca die alle wensen heeft vertaald in vorm en kleur als Inforwijzer kwamen steeds met leuke voorstellen en kritische vragen. Nu de site staat houdt Inforwijzer bij hoe de resultaten zijn en en waar verbeteren mogelijk is. Zo is het leuk om een web site te hebben.